x

Zvezda Granda se umjesto pjevanja bacila na rad u vinogradu: "Super mi je i uživam"

- S obzirom da opravdano ne puštaju da nastupamo na sceni, odlučio sam da nastupam svaki dan u vinogradu - napisao je Antonio Krištofić.

Pandemija korona virusa napravila je velike probleme širom svijeta, a mnogi pjevači su zbog toga uskraćeni da nastupaju. Dok se ovaj globalni problem ne riješi, zvijezda Granda Antonio Krištofić riješio da pjevački posao zamijeni onim u vinogradu.

- S obzirom da opravdano ne puštaju da nastupamo na sceni, odlučio sam da nastupam svaki dan u vinogradu i garantujem najbolju berbu do sad! Super mi je i uživam u ovoj prirodi i miru. Neki su me čak i prepoznali i pitali me "što je tebe navelo ovdje?"... Moram da priznam da sam se na trenutak osjećao kao vanzemaljac pa sam im odgovorio da ću im drage volje i zapjevati. Živjeli - napisao je Antonio Krištofić i objavio slike iz vinograda.

Da mladi pjevač uživa u radu na vinogradu svjedoči i snimak koji je objavio na Instagramu.

- Rekli su da bi bilo najbolje da muzičari beru krompir pa s obzirom na to da nisam neki ljubitelj pomfrita, više sam od dobrog vina, izabrao sam ovo - napisao je Antonio Krištofić.


.

ž

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.