x

PREKIPJELO MU

Zvezdan bježi iz Zadruge zbog Aleks? Doživio emotivni slom, briga ga za 50.000 eura, lupao na kapiju kao sumanut!

Zvezdan Slavnić želi da pobjegne iz "Zadruge" zbog Aleks Nikolić nakon što ga je ona "ohladila". Sin legendarnog Moke Slavnića poludio je kad je vidio da je starleta na korak od veze s Filipom Carem, tvrde učesnici rijalitija.

On je poslije spominjanja da se Nikolićeva prvo muvala s njim, pa onda prešla na momka iz Crikvenice išutirao vrata "Bijele kuće", a zatim lupao na kapiju i tražio da ide kući!

- Sve mi se skupilo! Ne mogu više da trpim da mi ljudi kaljaju obraz. To je sve što mi je ostalo u životu. Briga me za kaznu od 50.000 eura. Voziću kamion ako treba i vratiti dug - bijesnio je Zvezdan, dok su ga Miki Đuričić i Lepi Mića smirivali.


- Sigurna sam da je poludio zbog Aleksandre! Smatra da je ispao budala jer je, čim je Filip ušao, otrčala kod njega. Ona je bila zaljubljena u Zvezdana, ali je svjesna da će lakše smuvati Cara. S druge strane, Zvezdan je rizikovao brak sa Anom zbog nje. On nije ništa konkretno uradio, ali je pokazao naklonost prema njoj - rekla je Kulićeva.

Zvezdanov otac, čuveni košarkaški stručnjak Moka Slavnić tvrdi da njegov sin nije pukao zbog Aleks!


- Ma kakvi! To nije istina. Ništa on s njom nije imao, niti će ikada imati. Poznajem ga i znam da se iznervirao zbog Uroša Ćertića. Pogodilo ga je kad je saznao da je Ćertić, koji mu se predstavljao kao prijatelj, pričao za njega da je ub.ca, diler dr.ge i kriminalac - priča Moka, koji na pitanje da li je Ana javno ostavila Zvezdana upravo zbog Aleks odgovara:

- Moguće, ali ja to ne priznajem. Znala je da ne ide u manastir, već u rijaliti. Pritom, Aleksandra je nekoliko puta prišla njemu, a ne on njoj! Mora da ostane unutra i izdrži sve, pa i Uroša, koji je ljubomoran na njega. Ne želim da izgubi 50.000 eura.


Stariji Slavnić kaže da će sinu reći istinu o svemu što se dešava napolju kad mu bude otišao u "Zadrugu" u posjetu za Novu godinu.

- Oduvijek sam bio surovo iskren. Ako ostane u rijalitiju, a nadam se da hoće, ništa neću kriti od njega - ni da ga je Ana ostavila, ni grozote koje je Uroš Ćertić izgovorio! Prije toga ću ga natjerati da se zakune da neće napraviti neku glupost zbog toga! Ne želim da nabode Ćertića pesnicom u glavu i ispadne.

.

.

.

..

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.