x

ne suzdržavaju se

Zvezdan i Anđela se posvađali usred lajva! Slavniću pala klapna zbog Crnogorke, pa urlao na nju: Šta mi glumiš tu?

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić aktivni su na društvenim mrežama nakon diskvalifikacije iz šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' gdje svakodnevno dijele detalje iz svoje privatnosti, a sada su snimali i lajv gdje su odgovarali na pitanja svojih fanova.

U jednom trenutku njih dvoje su se i posvađali tokom lajva jer se na Zvezdanovom licu pojavio filter koji Anđela nije znala da skloni, pa je on počeo da viče na nju.

- Skloni mi ovo čovječe, skloni. Evo ti onda bre, neću tako, lijepo ti kažem da skineš filter, šta mi glumiš tu. Nije normalna ova, ne zna ni filter da ugasi - rekao je on, a onda sam nastavio da odgovara na pitanja.


Podsjetimo, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se uselili u stan njegovog oca Moke Slavnića, nakon što su zbog nasilja diskvalifikovani iz šeste sezone rijalitija "Zadruga".


Anđela i Zvezdan se od tada redovno oglašavaju na društvenim mrežama, dijele zajedničke trenutke i zahvaljuju se fanovima na podršci.

Osim toga, oni su se prije neki dan čak lažno i vjenčali, a kumovi su im bili voditelj Milan Milošević i bivša učesnica rijalitija Dalila Dragojević.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.