x

šok

Zvezdan iz zatvora nije pisao samo Ani: Evo šta je slao njenoj kćerki Ivi, nije ni čudo što je tetovirala njegovo ime!

Milena Kačevenda, najbliža prijateljca Ane Ćurčić, bivše nevjenčane supruge Zvezdana Slavnića s kojim je provela 15 godina, pokazala je hrpu pisama koje je bivši robijaš slao njenoj drugarici iz zatvora.

Kačavenda od prvog dana od kada je Ana ušla u Zadrugu raskrinkava Slavnića, koji je, prema pričama i same Ćurčićeve, maltretirao godinama nevjenčanu suprugu, a koliko je upućena u cijeli Anin suživot sa Slavnićem, otkrila je i kod Ognjena Amidžija gdje je donijela Zvezdanova pisma iz zatvora. Ona je pred medijima otvorila jedno, u kojem se vidi da je Slavnić, sem Ani, pisao i svojoj pastorki Ivi.


"Puno više za sve što ti kažem i govorim, mene ćeš imati dok god sam živi, bilo da budem ili ne budem sa mamom, ti si moja kćerka, mezimica i ovdje kad me pita neko ja kažem da imam troje djece, tebe, Saru i Luku. Kao što sam ti rekao imaćeš tatu mamu i brata... Ja ću ti uvijek biti tata"... piše između ostalog u Slavnićevom pismu Ivi, koje je Kačavenda pokazala medijima.


Podsjetimo, Anina kćerka Iva samo je dvije godine mlađa od ljubavnice njenog nevjenčanog supruga Zvezdana Anđele Đuričić. Iva je, kako je pričala Ana u Zadruzi, dijete za primjer, a sudeći prema njenim društvenim mrežama, ona se ranije bavila odbojkom, a koliko je bila bliska sa Zvezdanom i gledala ga kao autoriteta jeste i podatak da je jednu tetovažu posvetila Zvezdanu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.