x

Moka pegla stvar

Zvezdan ne zna šta ga čeka ako kroči u Crnu Goru: Anđelin bivši Danilo otkrio kakvu mu osvetu spremaju žestoki momci!

Zvezdan i Anđela i dalje tjeraju svoju priču uprkos svim skandalima, pa ne mogu ni da naslute kakav se pakao sprema u spoljnom svijetu. Anđelin bivši dečko Danilo iz Herceg Novog otkriva za Star da jedan crnogorski klan sprema osvetu za Zvezdana.

"Anđela je jako bliska sa momcima koji pripadaju opasnom crnogorskom klanu, a jedan od njih je išao sa njom u školu. Oni nju gledaju kao sestru i ne mogu da podnesu kako se Zvezdan iživljava i šta joj sve radi. Ako bude kročio u Crnu Goru njemu se ne piše dobro. Znam da su ove priče došle i do Anđeline porodice i sada ceo Herceg Novi bruji o tome. Oni su čak i meni prijetili kada sam raskinuo sa Anđelom samo zato što su je vidjeli tužnu, pa su mislili da sam je povrijedio. Jedva ih je ubijedila da joj nisam ništa loše učinio, ko zna šta bi mi uradili", otkriva njen bivši dečko.


"Svi smatraju da Zvezdan u Anđeli vidi kartu spasa i da će se preseliti u Crnu Goru kako bi izbjegao zatvor u Srbiji. Nadam se da će ga neko upozoriti da se ne igra s Anđelom.

Moka, kako prenosi Star, ovih dana planira da otputuje u Crnu Goru kako bi se lično video sa Anđelinim ocem i pokušao da spase sina jer je i on načuo da mu se sprema pakao.


"Moka mora da ide za Herceg Novi kako bi našao Anđelinog oca i sa njim sjeo da razgovara. On je svjestan da će Zvezdan imati strašne probleme kada izađe i zna da se njena porodica očajna i da su spremni na sve kako bi zaštitili kćerku. Moka je na sve načine pokušao da stupi u kontakt sa nekim od Anđeline familije, ali u tome nije uspeo i zato sada mora hitno da ide u Crnu Goru", rekao je izvor blizak Moki.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.