x

SPOMENUIO I NJEGOVE PRELJUBE

Zvezdan se predstavlja kao žestok momak, a realnost je drugačija! Kristijan progovorio o Slavnićevom robijanju: Kao žena je slušao!

Bivši kriminalac i bivši zadrugar Kristijan Golubović otkrio je detalje iz perioda kad je Slavnić robijao, pa je ispričao da se nije ponašao kao kriminalac iza rešetaka.

Kristijan tvrdi da Zvezdan nije bio član zatvorskih bandi, te i da je gledao samo sebe da zaštiti od svega što je tamo moglo da ga snađe.

- Zvezdan je bio niko i ništa što se tiče kriminala u Beogradu i vjerovatno javnost ne bi ni znala ko je on da nije ubio čovjeka zbog Ksenije Pajčin. Znam da se branio pred policijom i govorio da ga je nekoliko puta udario pištoljem u glavu u samoodbrani, pa je tako slučajno opalio pištolj. Pričalo se isto tako da je zverski ubio Olivera Jovanovića jer je nešto dobacio Kseniji Pajčin. On tvrdi da Ksenija te večeri i nije bila tu, on je možda nešto mutio. Ostaje da se vidi kako je moguće da je kazna zatvora umanjivana nekoliko puta - priča Golubović na početku i dalje otkriva kako se Zvezdan ponašao kad je otišao na izdržavanje zatvorske kazne:


- Poslije tog ubistva počeo je da radi s dr.gom, pa je tako pao, na kraju su ga uhvatili. Pao je u Kragujevcu ili Požarevcu, pa je dobio dvije ili tri godine zatvora. U zatvoru se nikad nije čulo za njega. Nikad nije bio u ekipama ili nekim klanovima, nego je sve radio sam za sebe. To vam govori da on u zatvoru nije bio velika glava, nije se bio, nije klao, nije kršio pravila nego je, kao žena, sve slušao i aminovao. Vjerovatno je dobio instrukcije od spolja kako treba da se ponaša, pa je slijedio to da bi ranije izašao iz zatvora. On je tamo bio manji od makovog zrna, čim se za njega nigdje nije čulo. Vi znate da se o zatvorenicima koji su opasni priča i van zidova zatvora. Šta ste ikada čuli o Zvezdanu iz tog vremena? Ništa! On je tamo bio niko i ništa, to je i pokazao kad je ušao u rijaliti.


Bivši zadrugar kaže da Zvezdan nikada nije pričao loše o njemu, ali da nije stajao ni u njegovu odbranu kad su drugi zadrugari pokušavali da ga ponize.

- Zvezdan nikad nije smio da priča ružne stvari za mene, ali je aminovao kad drugi pričaju loše. Znao je uvijek da sam dobar prijatelj njegovog oca Moke, zato je ružno što je dopuštao da u njegovom prisustvu mene neko blati. Trebalo je da prekida to kad se pričalo u rijalitiju, a ne da ćuti. Kad sam to vidio, on je postao mrtav za mene. Ne može da mi stane na crtu nikako, a da ga blatim sad na sve strane, neću iz poštovanja prema njegovom ocu. Vidjeli ste kako se ponašao kad je Filip Car kog mogu da nosim u zubima?


Kristijan tvrdi da se Ana povjerila njegovoj djevojci Kristini Spalević, pa joj je prije ulaska u rijaliti otkrila da je saznala da joj je Zvezdan nevjeran.

- Ana je pričala mojoj Kristini sve o Zvezdanu, da je on varao po cijelom Beogradu. Saznala je sve još kad je počelo ono pipkanje po rijalitiju sa Aleksandrom Nikolić. Tad je bilo jasno da Ana nije jedina žena u njegovom životu, što je poslije potvrdio vezom s Anđelom Đuričić. On je švrljao okolo, mislio je da ona nikad neće da sazna, ali je vjerovatno već tad dobijala poruke sa strane da joj Zvezdan nešto radi iza leđa.

.

.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.