x

zbog infuzije izašao sa imanja

Zvezdan Slavnić napustio Zadrugu, ljubavnica Anđela u nevjerici!

Tokom srijede Anđela Đuričić je saznala da je Zvezdan Slavnić napustio "Zadrugu". Ona je sjedila sama u dvorištu, a u jednom trenutku joj se priključio Lepi Mića, koji je otkrio razlog Slavnićevog izlaska.

Kako je objasnio, Zvezdan je hitno izašao kako bi otišao kod ljekara i primio infuziju.

- Vidjela sam da ima ono na ruci, vadio je krv je l'? - pitala je Anđela.

- Ne, išao je da primi infuziju - otkrio je Mića misleći na zalijepljenu vaticu koja ostaje na ruci nakon vađenja kanile.


- Na infuziju?! Zašto? Je li mu dobro? - uspaničila se ona, pa dodala:

- Znam da ide jednom mjesečno da kontroliše krv zbog problema sa srcem. Nisam znala za infuziju.

Zvezdan jeste napustio Bijelu kuću na kratko, kako bi mu bila pružena medicinska pomoć, koja je obezbijeđena po potrebi za sve zadrugare.


Podsjetimo, Anđela Đuričić, koja je uplovila u vez sa Zvezdanom Slavnićem, koja je na stubu srama jer mu je "uništila" vezu sa Anom Ćurčić, sa kojom je Slavnić bio dugi niz godina u vanbračnoj zajednici, odlučila je da progovori o ovoj temi.

- Da li je realno da si izjavila da Ana neće dozvoliti da Zvezdan i ti budete srećni? Šta treba, da vas podrži? - glasilo je pitanja.


- On je dio njenog života, bio je i biće, naravno da neće, ali to ne znači da ja treba da se povučem i pokušam stvari za koje se treba boriti. Moje mišljenje je da neće biti sa njim, a neće ovo dozvoliti u inat meni. Voli ga, ali da njoj bi onda trebalo da smeta i Aleksandra. Ali zna da Aleksandra nije opasnost, jer on ima emociju prema meni - rekla je Anđela.

- Aleksandra je približnija svemu što Zvezdan voli i napolju bi mu se mnogo više svidjela nego gospođica u ljubičastoj haljini. Što se tiče Aleksandre, u minusu si. Ovo osoba ne zna 0,0 posto šta sam ja doživjela i prošla. Ona je vrlo saosjećajno doživjela jednu tragediju, ja sam doživjela jednu tragediju sa 19 godina, koja me je naučila da budem ovo i gradila sam se kroz to. Pitam Zvezdana, da li bih te sputala da znam da si srećan? - izjavila je Ana.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.