x

smatra da je to rizičan potez

Zvezdi Granda žena zabranila da uđe u Zadrugu 5: Svim silama se trudi da se ne sazna da je u gej aferi s kolegom!

Srpski pjevač i miljenik žena navodno ulazi u rijaliti kako bi svima priznao da je gej.

Ovo saznanje uznemirilo je navodno suprugu pjevača koji se proslavio u "Zvezdama Granda", te je bio primoran da se navodno povuče.

- Pregovore sa produkcijom obustavio je pjevač svima poznat iz "Zvezde Granda". Godinama se šuškalo o njegovoj vezi sa kolegom iz tog takmičenja. Međutim, i jedan i drugi su ušli u brakove sa ženama kako bi zaustavili glasine.


- "Grandovac" je bez objašnjenja odustao od potpisivanja ugovora za petu sezonu "Zadruge" nakon što se saznalo da će u rijaliti ući pjevač sa svojim dečkom. Supruga, koja je podržavala njegovo učešće u rijalitiju, ocijenila je da je ovo rizičan potez. Nije sasvim jasno da li ona zna da joj je muž homos.ksualac ili samo pretpostavlja. Ta žena je u više navrata javno prozivala pripadnike LGBT zajednice, a veliki broj estradnjaka shvata šta se krilo iza njenih prozivki - govori navodno sagovornik i dodaje:


- Nisu samo estradne supruge u strahu od ulaska gej pjevača sa dečkom u "Zadrugu", već i mnoge javne ličnosti koje kriju svoju s.ksualnost. Uveliko se šuška ko je homos.ksualni par koji će istupiti sa svojom pričom pred milionski auditorijum i da li će uz svoju priču ispričati i druge, tuđe tajne.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.