x

Zvijezda Paramparčadi: Želim izgledati u skladu sa godinama!

Alina Boz, koja se proslavila ulogom Hazal u seriji “Paramparčad” čiji se novi nastavci emitiraju na OBN-u, kao kći Ruskinje i turskog doseljenika iz Bugarske do sedme je godine živjela u Rusiji, kada se zbog očeva posla obitelj preselila u Istanbul. Tamo je pohađala satove plesa i kazalište, te se zaljubila u glumu.

Bez obzira na slavu koju joj je uloga u “Paramparčadi” donijela, lijepoj Alini u ljubavi ne cvjetaju ruže. Trenutačno je sama, a u jednom intervjuu otkriva da se u životu vodi osjećajima ali i da naporno radi u gustom rasporedu.“Zapravo ne činim ništa posebno. I inače imam mnogo energije. Ovih dana puno čitam o energiji i meditaciji, pa sam živnula – možda je to zbog tih knjiga. Moj posao slijedi strogo planirani program. Uživam. Nakon što sam se na ovom setu naviknula na takav red, iskreno se pitam kako će mi biti na sljedećem poslu. Jer se na drugim setovima stvarno previše radi,“ kaže Alina.

Žali se kako zbog uloge Hazal mnogi imaju loše mišljenje o njoj, ali da nikada nije doživjela iznimno neugodnu scenu. Privatno je jako sramežljiva i povučena, što mnogi ne povezuju sa poslom kojim se bavi.“Vodim se osjećajima, no vrlo sam neodlučna. Kad god nešto kupujem ili činim, uvijek tražim savjet i želim odobravanje. Vrlo sam sramežljiva. Ne mogu ni telefonski naručiti dostavu ili vodu, „ kaže Alina i dodaje kako se samo želi ponašati u skladu sa svojim godinama.“To mi je veoma važno. Frizura i šminka koju mi rade za seriju nisu nešto na što mogu utjecati, no izvan seta želim izgledati u skladu sa svojim godinama. U svakodnevnom životu želim se ponašati kao ja. Imam stav u vezi sa sobom i ne želim se poslije kajati.“



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.