x

(FOTO) ON JE OSUMNJIČEN DA JE PUCAO NA PECONIJA: Evo ko je biznismen Željko Rutović!

Poznati biznismen Željko Rutović, osumnjičen je da je pucao na Predraga Rankovića Peconija u hotelu Prag u centru Beograda, saznaje Kurir! Policija traga za njim i još dvije osobe koje su osumnjičene da su učestvovale u pucnjavi.

Kako saznajemo, za stolom su sjedili Peconi, Srđan Milovanović vlasnik Kopernikusa, Milo Đurasković, pjevačica Tijana Radivojević i još dvije djevojke, Novica Kocić vlasnik firme Građevinar i Zvezdara teatra, kao i biznismen Željko Rutović, koji je osumnjičen za napad.

 

Prema izjavama svjedoka, Peconi i Žejko su sjedili zajedno, ali na suprotnim stranama stola. U jednom trenutku Rutović je navodno počeo da vrijeđa jednu od djevojaka koja je sjedila sa njima, a Peconi ga je upozorio da to ne radi.

 

Rutović je, prema nezvaničnim informacijama, odgovorio da se ne miješa, a nekoliko minuta kasnije je navodno je izvadio pištolj iz torbice i pucao na Peconija.

 

Kako saznajemo, u toku dana će saslušati Peconija, a za nekoliko dana će uslijediti još jedna operacija krvih sudova.

 

Rutović je inače vlasnik hotela, lanca gril lokala, a u braku je s nekadašnjom učesnicom Farme i misicom Srbije Mirjanom Božović, sa kojom ima troje djece i od koje je stariji 22 godine.

 

U mladosti se proslavio u dokumentarnom filmu Vidimo se u čitulji. Iz prvog braka ima kćerku Apolinariju (28), iz drugog Kristinu (22).

 

Ona je pobijedila na izboru za mis 2007. godine. Poslije isteka jednogodišnjeg mandata posvetila se manekenskoj karijeri, a publika ju je bolje upoznala u rijalitiju „Farma“, poslije čijeg završetka je srela Željka i s njim ušla u vezu.

 

Peconi je upucan sinoć oko 22 sata u hotelu “Prag”. Na njega je, poslije kraće svađe, pucao njegov poznanik koji je tom prilikom u beogradskoh biznismena ispalio pet hitaca koji su ga pogodili u nogu i karlicu.

 

Odmah je operisan i nalazi se van životne opasnosti.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.