x

smještena u srcu prirode

Vila Kristal nedaleko od Sarajeva predstavlja spoj luksuza i prirode: Sve na jednom mjestu za odmor iz snova!

Ljubitelj ste prirode, ali i luksuza i dobrog komfora? Vila Kristal je onda pravo mjesto za sve Vas. Okružena šumom i vodom, Vila Kristal sa bazenom i svim ostalim sadržajem učinit će svaki Vaš trenutak proveden u njoj dragocjenim i nezaboravnim. Smještena je u Gornjoj Presjenici u srcu prirode, odakle se pruža pogled na tri planine. 


@ekskluziva.ba #Vila #Kristal #Presjenica #Trnovo #Bjelašnica #VilaKristal #villa #Bosna #Hercegovina #BiH #BosniaAndHerzegovina #VillaKristal #bazen #sauna #jakuzzi #pool #dzakuzi #villa #drone #air #izzraka #skyview #panorama ♬ Stratosphere - Ganger Baster
Vila Kristal

+387 60 32 34 108

Vila Kristal se nalazi nedaleko od Sarajeva, na 18 km od Sarajevskog ratnog tunela i 26 km od Latinske ćuprije, a nudi besplatan WiFi, sezonski vanjski bazen i klima-uređaj. U vili su dostupni vlastiti bazen, vrt i besplatno privatno parkiralište. 


Vila Kristal ima pogled na planine, a uključuje terasu, 5 spavaćih soba, dnevni boravak, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, opremljenu kuhinju te 3 kupaonice s bideom i tušem. U vili je moguće dogovoriti i vožnju quadom, a prilika da posjetite prelijepe obronke planina i uživate u zaista očaravajućim pogledima će dodatno obogatiti Vaš boravak u vili.


Predivno uređena Vila Kristal ispunjava sve vaše prohtjeve. Netaknuta priroda koja je okružuje dodatni je mir i antistres terapija. Tako imate jedinstvenu priliku da uživate u bazenu uz žubor vode obližnjeg potoka. Inače, dvorište Vile Kristal vam pruža sve mogućnosti za potpunu razonodu. 


Bazen će biti vjerovatno mjesto gdje ćete provesti najviše vremena. Pored bazena se nalazi i dvorište u kojem je omogućeno roštilj mjesto, kao i baštenska garnitura za sjedenje, ležaljke... A kako se nalazite u prirodnom okruženju tu je i šadrvan. Dvorište sa bazenom, zelenilo, priroda, mir i tišina, lagano će Vas odvesti u potpuno drugi svijet, pa nije ni čudo što gosti po samom odlasku iz Vile Kristal odmah zakazuju nove termine. 


Kada je opremljenost Vile Kristal u pitanju tu ćete tek ostati bez daha. Otmjeno i luksuzno, ujedno komforno i prostrano Vas očekuje i u samoj vili. Dnevni boravak sa kaminom, kuhinja i trpezarija čine sve da se osjećate kao u vlastitom domu. Inače, odavde se pruža pogled na bazen i okoliš tako da će ovo biti jedno od omiljenih mjesta tokom Vašeg boravka, a noću ćete doživjeti posebnu čaroliju. 


Korak više da uživate u svemu i ono što nećete sresti bilo gdje kada su boravci u smještajima ovakvog tipa u pitanju, svakako su jacuzzi i sauna. Sadržaj je to više koji Vila Kristal pruža gostima, pa ćete sa svim što zateknete biti potpuno oduševljeni, te svom tijelu i duši pružiti istinski nezaboravan ugođaj. Otmjeno dizajnirana kupatila su tu kako bi Vaš ugođaj bio na samom vrhuncu.


Ova vila kako je prethodno spomenuto ima 5 spavaćih soba. Jednostavne, sa udobnim krevetima Vaš san će učiniti lagodnijim i bezbrižnijim. Inače, Vila Kristal nudi smještaj kako u spavaćim sobama sa velikim bračnim krevetima, tako i u višekrevetnim sobama. 


Ne propustite odmor iz snova, jer Vila Kristal pruža toliko sadržaja da nećete moći da se odlučite gdje prije provesti najviše vremena tokom boravka u njoj. 

Video snimak vile pogledajte ovdje

Kontakt: 
+387 60 32 34 108


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.