x

24 godine Udruženja mladih 04. decembar Hadžići!

Udruženje Mladih ``04. Decembar`` organizovalo je druženje povodom 24 godine od osnivanja, uspješnog postojanja i djelovanja. 

Caffe Milano

igmanska 74

063 827 978

Ispred Udruženja su saopštili:

 

- "Udruženje je u ovom proteklom periodu imalo hiljade humanitarnih, kulturno-sportskih i raznih drugih akcija i manifestacija, sa posebnim fokusom na odbrambeno-oslobodilački rat i čuvanje od zaborava borbe za opstanak Bosne, ne samo na prostoru  općine Hadžići, nego i na prostoru čitave države, kao jedna od najboljih i najaktivnijih nevladnih organizacija u našoj BiH. 

 

Druženje prvoboraca s Igmana ``Čedinih Vukova``, veterana 9. brdske brigade, te aktivnih članova udruženja uveličao je dolazak lidera pokreta ``AntiDayton`` gospodina Nihada Aličkovića koji je ovom prilikom predsjedniku udruženja Emiru Čoviću Toletu uručio Zahvalnicu za podršku pri organizaciji manifestacije 1. marta Dana nezavisnosti BiH.

 

Udruženje se zahvalilo  pokretu Anti Dayton koji je prepoznao ulogu i značaj rada udruženja. Udruženje se ovom prilikom zahvalilo vlasniku Caffe bara ``Milano``, gospodinu Emiru Niziću, koji je finansirao druženje i obezbijedio za sve goste besplatna pića i napitke, a ujedno se zahvaljuje svima na dolasku - svima onima koji su sve ove godine nesebično pomagali rad, kao i svim aktivnim i dosadašnjim članovima koji su davali svoj doprinos u radu udruženja. Jedno veliko ``Hvala`` ide i svim sponzorima!"

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.