x

Aca Lukas i Bora Čorba završili na građevini! (FOTO)

Zakleti roker Bora Đorđević i kralj folka Aca Lukas potpuno su iznenadili prolaznike koji su ih vidjeli kako zajedno malterišu na jednoj građevini. Da stvar bude gora, njih dvojica su u radnim odijelima čitav dan nazdravljali pivom, a kada ih je alkohol dovoljno zagrijao, pjevači su u duetu zapjevali zvezdaške himne.

Očigledno da je Zvezda spojila ovu dvojicu, muzički dijametralno suprotnih pjevača, ali i da im je zajednička ljubav prema istom timu. Iako imaju gomilu obaveza, njih dvojica su izdvojili vrijeme da učestvuju u snimanju dokumentarnog filma o velikim zvezdašima, bez obzira što ni jedan, ni drugi ne vole snimanja, čak ni svojih spotova.

 

- Odlično sam se snašao na građevini, nije mi teško palo da pravim sendviče za sebe i Boru kako bismo nešto prezalogajili, kako to rade ljudi koji su svakodevno na građevini. Najveći problem mi je bio da snimam film, jer to ne volim da radim, zato ne snimam ni svoje spotove, jer me strašno nervira ta atmosfera da se nešto što prije završi - priča Lukas dogodovštine sa snimanja i priznaje da privatno ne zna ni čekić da drži.

 

- Nemam pojma ništa da radim od kućnih poslova, nikako mi ne ide od ruke da popravim nešto kada dođe do kvara. Zato uvijek pozovem majstore da sve odrade, jer kada bih se ja latio da nešto popravim, napravio bih još veći haos - sa osmijehom otkriva Vuksanović, koji je vatreni zvezdaš.

 

- Mnogo volim Zvezdu i uvijek je branim kod prijatelja. Ne dam nikom da bilo šta loše kaže za moj tim. Sa druge strane, imam puno prijatelja koji su partizanovci i njih neizmjerno poštujem, ali im ne dozvoljavam da mi diraju Zvezdu - ponosan je Vuksanović, koji se sa Borom šalio i dok su pokušavali da fizikališu. On ne krije da voli pjesme „Riblje čorbe“.

 

- Omiljena Borina pesma mi je „Pogledaj dom svoj, anđele“, ali to nije jedina, ima mnogo pjesama koje volim i koje rado pjevam na nastupima - objašnjava kralj dobrog provoda, koji je u duši roker.

 

Sa druge strane, kako saznajemo, Bora je oduševljen Lukasom i njegovim šalama, koje je sipao tokom snimanja.

 

- Đorđević je poslije snimanja bio pod utiskom. Prvenstveno što je bio obučen u radno odijelo i što je sve vreme nazdravljao pivom sa Lukasom, samo što je u Borinom, zbog liječenja, bila voda. Bora u filmu glumi oca Ivice Momčilovića - objašnjava naš izvor.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.