x

Aco Pejović pjevao pred 15 000 ljudi u Zetri !

Popularni pjevač Aco Pejović, jedan od najpoznatijih i ujedno najtraženijih folkera današnjice održao je drugi solistički koncert u Sarajevu. Kada je prije dvije godine pjevao pred sarajevskom publikom, Skenderija je bila mala da primi sve njegove fanove, a identična situacija se dogodila i ovoga petka, 10. maja kada je dvorana Zetra primila impozantnu cifru poštovaoca njegove muzike. Pejović je na radost svih ponovo zapjevao u bh. prijestolnici. Više od 15 000 fanova je sa popularnim pjevačem napravilo neviđenu atmosferu. 

Da je omiljen među publikom pokazalo se tako što je publika znala svako slovo, svake njegove pjesme. Kako stari hitovi, tako i oni sa posljednjeg albuma bili su pun pogodak za vrhunski provod na ovom uistinu spektakularnom koncertu o kojem će se vjerujemo pričati još dugo vremena. Aco nije krio zadovoljstvo zbog odličnog prijema od strane publike i bh. medija. Pejović je posmatran kao velika zvijezda, a taj status je ovim odličnim koncertom i opravdao. Nastup u Zetri je veliki zalogaj za bilo kojeg pjevača, stoga ne sumnjamo kako će ovaj koncert Aci Pejoviću biti kruna dosadašnjeg rada, kao i to da će ostaviti veliki pečat na njegovu dugogodišnju karijeru. Kao specijalni gosti nastupili su: Zorica Brunclik, Peđa Medenica i Petar Mitić. Hiljade fanova se prepustilo sjajnoj svirci. Bio je ovo veličanstveni događaj kako za samog pjevača, tako i za sve prisutne. Fotografije će svakako reći mnogo više.

NAPOMENA: Uskoro Vam donosimo i drugu galeriju fotografija u kojoj ćete moći pogledati kakva je atmosfera na koncertu vladala među publikom.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.