x

Ana Bekuta i Barlotti priredili događaj za pamćenje!

Mjesto najboljih događaja u gradu definitivno je klub Barlotti. Šta reći za klub u kojem nastupaju najzvučnija imena estrade? Pohvale su uvijek tu kada je u pitanju ovo popularno okupljalište, a još jedna noć u režiji Barlottija je iza nas, te će se o njoj pričati još dugo vremena. Naime, ove subote, 07. novembra u Barlottiju je nastupala jedna od najvećih zvijezda naše estrade Ana Bekuta. 

Club Barlotti Sarajevo

Bulevar Meše Selimovića 20 Sarajevo

Kraljica hitova je već nastupala u Barlottiju, te je svaki put bilo nezaboravno, pa i ne čudi što je i u noći iza nas vladalo veliko interesovanje za ovim događajem. Barlotti je ugostio Bekutu na radost brojnih Sarajlija, koji su klub ispunili do zadnjeg mjesta. Očekivano, atmosferu koja je vladala uz Bekutine pjesme je teško opisati, jer svaka nova numera koja se našla na repertoaru dodatno je bacala u trans brojnu publiku koja je prezadovoljna ovim događajem.

 

U krcatom Barlottiju je vladao uistinu nevjerovatan ugođaj, a čemu su dodatno doprinijele sjajne ponude, ali i pjevači Amela Brdar i Alija Huzbašić. Provod o kojem će se dugo pričati je trajao do sitnih sati, a uzbudljiv period u Barlottiju je i u periodu pred nama. Naime, 21. novembra nas očekuje nastup Milana Stankovića, 28. novembra Adila, a potom stižu koncerti Ljube Aličića, Amara Gileta, Jane Todorović...

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.