x

DARKO LAZIĆ U STRAHU ZA ŽIVOT: Ana u panici! Unajmili tjelohranitelje da ih čuvaju!

Darko Lazić u posljednjih nekoliko mjeseci živi pravu dramu. Naime, nakon niza prijetnji koje je pjevač svakodnevno dobijao zbog navodno neizmirenih velikih dugova, upozorenje reketiranjem bilo je kap koja je prelila čašu, piše Star. 

Odmah pošto je vidio poruku u kojoj mu jasno prijete reketiranjem, Darko je angažovao obzebjeđenje. Od tada Lazića danonoćno prati bodigard kojeg su mu preporučili prijatelji, a posebno obezbjeđenje ima kada nastupa van granica Srbije. 

 

- Prijete mu sa nepoznatih brojeva telefona, pokušavaju da ga uciijene, optužuju ga za dugove koje navodno ne vraća... Najviše su ga ucjenjivali u periodu kada se vratio sa Maldiva gdje se odmarao sa suprugom Anom i kćerkom. U početku je sve ignorisao, međutim, opomena da će biti reketiran ga je baš uplašila. Zato se i konsultovao sa najbližima i riješio da angažuje čovjeka koji će ga čuvati non stop, a njegov menadžer od vlasnika klubova u inostranstvu od tada zahtijeva posebno obezbjeđenje kada Darko pjeva van Srbije, otkriva izvor blizak Grandovom pjevaču i objašnjava: 

 

- Lazić mnogo radi i veoma je dobro plaćen, a to mnoge nervira. Da sve bude gore, on dodatno iritira svojim bahatim predstavljanjem u javnosti - skupe krpice, skupi automobili, luksuzne destinacije. Zato nikad i ne zna da li su to prijetnje ozbiljne ili neko ljubomoran pokušava da ga zaplaši. Ipak, riješio je da se ne kocka i da ne rizikuje. Uz lično obezbjeđenje osjeća se mnogo sigurnije, međutim po gradskim kuloarima kruže priče da on zaista duguje neke pare. Navodno je svojevremeno uzimao neki novac na kamatu, ali nije htio da plati kamate, te ga zbog toga jure. E sad, koliko je to i da li je tačno, ne znam, ali vjerovatno nije bez razloga uzeo bodigarda. Ana se takođe uspaničila, međutim, Darko je smiruje i uvjerava da ona s tim nema ništa i kaže joj da uopšte ne treba da se obazire na to, otkriva izvor blizak paru.

(Star)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.