DIPLOMATSKI ZIMSKI BAZAR!

05.12.2015 10:00
diplomatski-zimski-bazar-main

Već tradicionalni zimski dobrotvorni događaj, kojeg organiziraju članovi diplomatske zajednice u BiH, bit će po drugi put zaredom održan u dvorani Mirza Delibašić KSC Skenderija, u subotu 5. decembra / prosinca od 11 do 16 sati.

Ovogodišnji Diplomatski zimski bazar realizovan je zahvaljujući podršci raznih korporativnih i nevladinih donatora, a ove godine očekuje se da će na Bazaru biti veći broj izlagača i posjetitelja nego ikada prije.

 

U organizaciji ovogodišnjeg Diplomatskog zimskog bazara učestvuje preko 35 ambasada, a po prvi put će na Bazaru učestvovati Ambasade Njemačke i Austrije.

 

Posjetitelji će, zasigurno, moći pronaći dosta zanimljivih proizvoda na štandovima više od 100 izlagača koji na Bazaru učestvuju.

 

Pored štandova i instant tombole, bit će organizovana i aukcija doniranih predmeta, kao i prigodan program za djecu.

 

Osobe koje unaprijed kupe ulaznice moći će bez čekanja ući na gornji ulaz dvorane Mirza Delibašić i na taj način izbjeći gužvu.

 

Sva sredstva prikupljena realizacijom ovogodišnjeg Diplomatskog zimskog bazara bit će usmjerena za pomoć četirima asocijacijama koje pomažu djecu sa posebnim potrebama, djecu bez roditelja i djecu iz socijalno ugroženih porodica.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.