x

KAKVA MRAZICA! JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA HAOS U STUDIJU - SJELA MU U KRILO PRED SVIMA BEZ IMALO SRAMA!

U posljednjem petku ove 2023. godine, voditeljka "Novog jutra" Jovana Jeremić priredila je pravo iznenađenje za sve pomne gledaoce.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Spektakularan stajling, bijela kratka suknjica sa prozirnim gornjim dijelom ukrašenim zlatnim i srebrnim ukrasima, definitivno je privukla pažnju.

NAJČITANIJA VIJEST:

Za odrastanje svakog djeteta je izuzetno važno da nikada ne vidi majku kako plače..."

Međutim, ono što je posebno iznenadilo jeste pojava Deda Mraza u studiju, koji je bio specijalno iznenađenje za sve prisutne.

Naime, voditeljka Pinka sve vrijeme je pjevala i igrala, a u jednom trenutku je čak sjela Deda Mrazu u krilo, pred svima.


Pored iznenađenja sa Deda Mrazom, Jeremićeva je iznijela i lične planove za budućnost. Naime, ova popularna voditeljka u emotivnoj je vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim planira zajedničku budućnost. Posebno je istakla svoju želju da u budućnosti rodi sina, ali ne u narednoj godini.

NAJČITANIJA VIJEST:

"PROSLIJEDIĆU ADVOKATIMA!" MARKO MILJKOVIĆ BIJESAN KAO RIS NAKON NECENZURISANE FOTOGRAFIJE KĆERKICA (FOTO)

- Ne, imaću sina, ali ne u sledećoj godini. Naredne godine sebi želim samo još veću karijeru, više novca, skupih stvari i putovanja. Sebi ću sina roditi tek oko 38. godine - istakla je Jeremovićeva.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Informer



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.