Divolly & Markward stižu u Fabrique

24.03.2017 20:00
divolly-markward-stizu-u-fabrique-main

Kad: 24.03.2017. od 22:00

Gdje: Fabrique, Banjaluka, BiH

 

DJ dvojac Divolly & Markward, stižu u Banjaluku i to u klub ‘’Fabrique’’.

Zapišite u svoj planer 24. mart, jer upravo je to noć najbolje zabave u Fabrique. Cijena ulaznice iznosi 5 KM, a svoje mjesto možete rezervisati na broj telefona +387/63/946-888. 

 

Inače, Fabrigue se nalazi u suterenu RK ’’Boska’’. 

Ko su Divolly & Markward?

 

Vladimir Pavlović (25) and Marko Ivanovič (24) su u muzičkom svijetu poznati kao Divolly & Markward, DJ/Producentski duo i pokretači #porngroove pokreta iz Beograda. 

 

Njihovo prvo veliko izdanje je bila traka ``Ye Mele``, kolaboracija sa talentovanim duom Showbiz, koja je izdata 2015. godine za izdavačku kuću Void Records. Ubrzo zatim, stigla je prva podrka od strane velike DJ-a svjetskog glasa Fedde Le Granda, kada su se njihovi hotovi mogli čuti u njegovoj Darklight Sessions. 

 

Ova činjenica je imala veliki uticaj da početkom 2016., njihova traka ``Manasseh`` bude potpisana na etiketi Flamingo Recordings, čiji su vlasnici upravo Fedde Le Grand i internacionalna zvijezda house muzike, Funkerman. Pjesma se našla u setovima i radio emisijama velikih imena elektronske muzike poput Knife Party, Dannic, Sick Individuals itd..  Uslijedilo je izdanje ``Bangalore``, koje je dobilo podršku  od strane holandskog dua Sunnery James & Ryan Marciano, u izdavačkoj kući Moganga Records, u vlašnitvu Gregor Salto-a, kao i izdanje ``Batucada`` na etiketi Marcus Schossowa, Code Red, koja trenutno ima 100.000 slušanja na streaming servisu Spotify.

 

Ovi uspesi rezultirali su pozivom za nastup na Amsterdam Dance Event-u, najvećem svjetskom dešavanju u sferi elektronske muzike, u sklopu Voyeur Showcase-a, na kojem su nastupali imena kao to su Kryder, Tchami, New_ID i mnogi drugi. Upravo tamo su potpisali dosadašnja najveća izdanja u karijeri, traka ``Wicked`` na Sosumi Records-u, koju je podržao u svojim setovima, kao i u svojoj radiskoj emisiji, pionir house muzike, David Guetta kao i traka ``Zumba E``, u saradnji sa Antoine Clamaran-om, koja je ušla u top 10 liste najprodavanijih izdanja na svjetski-poznatoj prodavnici Beatport.

 

Početak 2017. obilježio je remix za veliki svetski hit Ed Sheerana-a ``Shape of You``, koji je putan od strane najvećih  imena elektronske muzike, Hardwell-a i Afrojack-a!

 

Takođe, u svojoj karijeri  imali su veliki broj nastupa u zemlji i region. Nastupili su na brojim prestižnim festivalima gdje su setove dijelili sa velikanima ovog posla.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.