x

Exit Band napravio žurku za pamćenje maturantima u Visokom!

Noć za pamćenje. Svakako da je maturska noć nezaboravna, no da to uistinu ostane tako pobrinuo se sve poznatiji Exit Band. Koiko je Exit Band cijenjen i priznat govori i činjenica da su maturanti u Visokom termin održavanja ovako bitne noći prilagodili slobodnom vremenu Exit Banda, koji je zbog velike potražnje i velikog broja nastupa tek sinoć bio slobodan da maturantima priredi vrhunsku svirku. 

Svi maturanti u Restoranu Vizija u Visokom su zahvaljujući vrhunskoj svirci Exit Banda bili na nogama. Maloje reći kako se lumpovalo i uživalo do jutarnjih časova. Prezadovoljni što im je Exit Band napravio odličnu atmosferu, maturanti su se raspitivali za njihova gostovanja, kako bi uživali na nekom od nastupa sve poznatijeg benda. 

 

Inače, kako mlađe, tako i starije generacije mogu biti sigurne kako će uživati uz Exit Band, jer je repertoar vesele ekipe i više nego odličan. Perspektivni bend uistinu opravdava riječi hvale, pa je sasvim jasnozašto je Exit Band posljednjih dana napravio pravu uzbunu kada su u pitanju bh. klubovi i diskoteke.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.