FAHRUDIN RADONČIĆ GOST MATE ĐAKOVIĆA

01.02.2015 12:30
fahrudin-radoncic-gost-mate-dakovica-main

Godinama najaktuelnije teme iz svijeta politike i kulture, ekskluzivni i zanimljivi gosti Telering OBN TV već godinama čine jednim od najgledanijih političkih talk showa u Bosni i Hercegovini. Bez cenzure i fraza, opušteno biće i ove nedjelje 1.02.2015. u 14:30 kada će Mato Đaković ugostiti Fahrudina Radončića predsjednika SBB BiH.

Sa svojim gostom Mato će razgovarati o aktuelnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini ali i regionu sa posebnim akcentom na jednu od najvećih afera u BiH koju iz dana u dan razotkriva Mirsad Kebo, potpredsjednik FBiH, formiranju vlasti na nivou BiH-ulaze li u vlast SBB I SNSD, međunarodnom terorizmu i posljedicama po BiH. Iskreno i bez cenzure moći ćemo vidjeti šta Fahrudin Radončić misli o Bakiru Izetbegoviću, Miloradu Dodiku, Željku Komšiću, Draganu Čoviću, Mladenu Ivaniću, Martinu Ragužu....

 

U ovonedjeljnom Teleringu možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna. Mato Đaković pokušat će od svoga gosta saznati  gdje prestaju politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost. 

Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa u nedjelju 1.02.2015. od 14:30h samo na OBN TV.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.