x

Fatalna pjevačica Ivana Sirena osvojila Dadino srce?!

Gdje god da se pojavi nikog ne ostavlja ravnodušnim, a po svemu sudeći tek će napraviti pravi bum pod estradnim nebom, jer između ostalog sprema album prvijenac koji bi trebao biti pravo osvježenje u svijetu muzike. Riječ je o pjevačici Ivani Sireni, koja već uveliko nastupa kako po Srbiji, Crnog Gori, BiH, tako i u zapadnim zemljama Evrope. No, oko nje nije sve sama monotonija. Njeni nastupi su uvijek jako zapaženi, a ona se pobrine da kako glasom, tako stasom i performansom napravi sjajnu atmosferu. Gdje god da je pjevala o tom nastupu se govorilo danima kasnije, što je po svemu sudeći jasan znak da Ivana ima talenat za zabaviti publiku.

Njen muzički repertoar je raznovrstan, no ono po čemu je do sada ostala jako zapažena jesu Cecine pjesme. Inače, Ivana koju mnogi smatraju fatalnom za mušku popluaciju jako asocira, što glasom, tako i stasom na najveću balkansku zvijezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, zbog čega također plijeni pažnju. Ipak, kao što smo spomenuli, oko Ivane i nije sve tako sama monotonija, jer je kako saznajemo upravo ona uspjela osvojiti srce jednog popularnog pjevača.

Naime, kako ekskluziva.ba portal saznaje, jedan od najpoželjnijih pjevača naše estrade Dado Polumenta, koji se nedavno razveo od vjeroučiteljice Selme Mekić već duži vremenski period u vezi je sa ovom mlađom pjevačicom. Kako saznajemo od izvora bliskog njima, oni su u čudnoj platonskoj vezi već skoro godinu i pol dana, a dobro upućeni tvrde da između njih postoji jaka emocija što pokazuju i zajedničke fotografije, kao i Sirenina bliskost sa Polumentinim sinom Dorijanom. Također, došli smo do informacija da je Ivana Sirena jednu od svojih pjesama pod nazivom `Suđena` posvetila upravo Dadi. Sve što možemo reći jeste da nije kome je namijenjeno, već kome je suđeno... U svakom slučaju, ukoliko su naša saznanja tačna, ovom prelijepom estradnom paru želimo sve najljepše.

ekskluziva.ba