x

Hookah Bar Comfort u petak otvara svoja vrata za sve ljubitelje shishe!

Za ovaj petak, 30. juni najavljeno je veliko otvaranje Hookah bara Comfort. Ekskluzivni objekat se nalazi u ulici Nikole Šopa u Sarajevu, u novoizgrađenim zgradama Izvor kod Stupske petlje. Otvaranje Hookah bara je najavljeno za 19 sati, a u objektu ćete naići na najbolju shishu u gradu. Specijalno iznenađenje za sve goste povodom otvorenja jeste da će uz svaku naručenu shishu GRATIS ide energetsko piće Rodeo.

Hookah Bar Comfort

Nikole Šopa, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

061 504 816

Za ovaj petak, 30. juni na sjajnoj lokaciji u Sarajevu, u ulici Nikole Šopa, najavljuje se prava senzacija. Svoja vrata će otvoriti Hookah bar Comfort, koji se i pored brojnih objekata ovoga tipa u gradu, izdvaja od svih ostalih, te će svojom jedinstvenošću definitivno osvojiti srca svih ljubitelja nargila. 

 

Prije svega, tu je neodoljivi ambijent, koji će vas odvesti u svijet čarolije i predivne atmosfere, zaboravljajući na svakodnevni stres i probleme. Ugodan ambijent, kako i sam naziv objekta govori pruža pravi komfort. Enterijer će definitivno osvojiti srca svih vas, baš kao i najbolje nargile. 

 

Naime, Hookah Bar Comfort obiluje samo najkvalitetnijim nargilama, a kada se najbolje nargile spoje s jedinstvenim ambijentom garantovan je i maksimalano kvalitetan ugođaj, stoga već sada nema sumnje kako će novo mjesto u gradu postati izbor velikog broja Sarajlija. Dakle, sutra od 19 sati svi ste pozvani. 

 

Lajkujte stranicu novog mjesta u gradu: 
https://www.facebook.com/The-Comfort-hookah-bar-320645318375737/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.