Inspirativne priče i pozitivna iskustva i ovog mjeseca u Narodnom pozorištu Tuzla!

25.08.2016 18:00
inspirativne-price-i-pozitivna-iskustva-i-ovog-mjeseca-u-narodnom-pozoristu-tuzla-main

U Narodnom pozorištu Tuzla i ovog mjeseca u organizaciji kompanije Altermedia održat će se treće Ladies In druženje. 

Narodno pozorište Tuzla opet je idealno mjesto za izlazak i odličan provod poslovnih žena koje će 25. augusta imati priliku da kroz opuštenu atmosferu i ugodne razgovore uživaju u eventu koji je organizator priredio samo za njih.

 

Poslovne žene imat će priliku da u drugom dijelu eventa uživaju u predstavi ``Pokondirena tikva`` u režiji Aide Bukvić. Pokondirena tikva je komedija Jovana Sterije Popovića iz 1838. godine. U ovom djelu Jovan Sterija Popović je ismijao glavnu junakinju, Femu, koja, ludujući za „noblesom“, nastoji da pobjegne iz svog zanatlijskog (opančarskog) svijeta i da se probije u više društvene krugove.

 

U predstavi igraju: Remira Osmanović, Ivana Perkunić, Milenko Iliktarević, Milica Kerošević, Midhat Kušljugić, Nenad Tomić, Siniša Udovičić i Željka Marinić.

Organizator projekta je kompanija Altermedia.

 

Jana, voda s porukom ljubavi, For The Hunters, Algida, Voćar, Vitalia, Bosna Sunce osiguranje, Vina Tikveš, Nescafé, Uncro, Cosmea, Mliječna industrija Migg, Catering restoran Royal , zaslužni su za promociju kulture i poduzetništva u Tuzli.

 

Medijski prijatelji: AZRA Magazin, RTV TK, Klix, InStore Magazin i InBar, Antena Sarajevo, Hayat TV, Pink BH, Kameleon, ženski.ba, gdjeizaci.ba, Faktor, ekskluziva.ba.

 

Ladies In by Jana, voda s porukom ljubavi je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga. Ovo druženje pripadnica nježnijeg spola održavat će se jednom mjesečno do kraja godine pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom ljubavi koja sudjelovanjem podržava razvoju jedinstvenih pozitivnih priča u BiH.

Budite dio najbolje interaktivne priče za poslovne žene u Bosni i Hercegovini.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.