x

JEDINI KOJEM JE POŠLO ZA RUKOM: Mirza Selimović nakon tri mjeseca ponovo ide na turneju u Ameriku!

Pobjednik `Zvezda Granda` koji je svojim hitovima opčnio milione ljudi i mnogo iskusnije kolege nedavno je nastupao u Americi, a interesovanje je tako veliko da će uskoro spakovati stvari i opet otići ``preko bare``. Naime, Mirza Selimović će zbog velikog interesovanja publiek ponovo održati niz nastupa u Americi. 

Mirza Selimović, biser iz Srebrenika napokon može da uživa u zvjezdanom statusu. Konačno je došlo njegovo vrijeme i već sada može da se pohvali samim hitovima.

 

Koliko je bitno imati hit, isto toliko je bitno napaviti vrhunsku atmosferu na živim nastupima, te naravno, i uživo oduvati publiku. Mirza to svojim vokalom itekako dobro zna uraditi, a kakav je majstor svog ``zanata`` najbolje govori informacija da je jedini pjevač koji se može pohvaliti ``duplom`` turnejom u Americi. 

 

Naime, on je u septembru održao 12 nastupa u Americi, a zbog velikog interesovanja uskoro pakuje kofere i ponovo putuje na zapad. Ovoga puta je riječ o kraćoj turneji, ali svakako da nema sumnje kako će Mirza prirediti nezaboravne žurke. A evo gdje će sve pjevati:

 

15. decembar - Phoenix (Fiesta Latina)

16. decembar - Salt Lake City (Club Thao Mi)
 
22. decembar - St. Louis (Grbic Hall) & Saša Matić
 
23. decembar - New York (Melrose ballroom) & Saša Matić
 
24. decembar - Chicago (Tuscanos)
 
 
Do tada, Mirza redovno nastupa širom regije i Evrope, dok će za Novu godinu zabavljati publiku u klubu Maximus u Smederevu.
 
 
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.