x

Klub Barlotti priredio nezaboravan provod za više od 1.000 posjetioca!

Klub Barlotti je dosadašnjim događajima opravdao epitet najboljeg kluba u gradu, a i sinoć je dokazao svoju profesionalnost kada je ekspresno organizovao sjajan događaj, jer je došlo do nekih izmjena. Nažalost, sinoć je otkazan nastup Seke Aleksić zbog njene bolesti, no Barlotti je i pored toga uspio prirediti dernek za više od 1.000 posjetioca uz muziku uživo Aliju Huzbašića i Amelu Brdar. Iako su Sekini muzičari - Aspirin Band bili stigli na probu, pjevačica je zadržana u bolnici, pa se oglasila na svojim društvenim mrežama:

Club Barlotti Sarajevo

Bulevar Meše Selimovića 20 Sarajevo

- "Dragi moji,  zbog upale glasnica i visoke temperature sam primorana da večeras klub Barlotti u Sarajevu otkažem! Družićemo se nekom drugom prilikom!", napisala je pjevačica. 

 

Klub Barlotti se još jednom izvinjava svojim gostima, no i pored cijele situacije ne sumnjamo kako su gosti bili prezadovoljni, jer su Amela i Alija svojim repertoarom sve goste podigli na noge, pa je sinoćnji dernek samo jedan u nizu uspješnih, kojima kada je Barlotti u pitanju nema kraja. Vrhunske ponude Barlottija, sjajna atmosfera, dobro raspoloženje i dobra svirka, te uživanje do sitnih sati su bili jasan znak kako je događaj protekao u savršenom redu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.