Kome i čemu služi televizija danas?

02.06.2016 20:00
kome-i-cemu-sluzi-televizija-danas-main

Urednik i voditelj TV Pink BH Aleksandar Hršum sa produkcijskim i programskim timom talk showa „Zabranjeni Forum“ u četvrtak 2. juna od 22 sata realizirat će jubilarno 500. izdanje talk showa koji gradi dijalog.

 
„Pet stotina puta samo reći `Dobro veče` traži ogromnu koncentraciju, a tek pet stotina emisija u trajanju od 120 minuta?! Zadovoljan sam, i više od toga! Emisija je postala TV brend koji se emituje četvrtkom u programu TV PINK BH i već odavno u javnosti postoji rečenica `Četvrtak je, prebaci da vidim koja je tema večeras kod Hršuma`. Lijepo je kada ti oni za koje radiš na taj način odaju poštovanje. I zato Hvala gledaocima koji su napravili svoj televizijski brend, TV emisiju gdje rado gostiju, pričaju o svojim životima, ali se i stavljaju pred lice javnosti sa svojim problemima. Različitost tema jedan je od bitnih segmenata Zabranjenog Foruma i zato nam gledaoci vjeruju, jer u ovih pet stotina izdanja bar jedna tema je bila za Vas, pa je i to dio uspjeha, zar ne?! Dijalog je osnov savremene komunikacije i to je ono što je jezgro Foruma, kao i suprotstavljeni stavovi, publika u studiju... Forum je jednostavno životni talk show koji je potreban javnosti u BiH“-ističe Aleksandar Hršum. 
 
 
Jubilarno 500. izdanje „Zabranjenog Foruma“ biće posvećeno televiziji, tako će se tematska diskusija bazirati na fenomenu televizijskog novinarstva. Gledatelji će u četvrtak, 2. juna imati priliku da saznaju na koji način se priprema „Zabranjeni Forum“, te šta se sve krije iza kulisa.Biće govora kako televizija kao medij funkcionira u pogledu komunikacije i kakav je njen utjecaj na ljude kao masu?


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.