x

Marko Vanila napustio Srbiju i postao model!

Neposredno nakon promocije spota za duetsku numeru “300 čuda” koju je snimio sa Sandom Afrikom,  Marko Vanila je spakovao kofere i otišao u Njemačku. S obzirom da je tamo dugi niz godina živio i radio, brzo se vratio u kolotečinu, međutim prije par dana je doletio u Beograd samo na par sati i to radi novog posla koji nema veze sa muzikom.

Naime, Marko je za jedan domaći bred dobio ponudu koja se ne odbija i pored još par javnih ličnosti postao njihovo promo lice. Uradio je fotosešn za katalog i požalio nam se da ipak mnogo vise voli da pjeva, nego da se bavi manekenstvom i fotografiše se.

 

- Ljepši i veseliji je rad u diskoteci nego pred kamerama. Iskreno, poziranje mi je teško palo naročito zbog toga što puno nastupam u posljednje vrijeme. Svuda me ima - u Hajlbronu, Esenu, Frankfurtu i Majncu. – kaže Vanila i dodaje:

 

 - Iskreno, navikao sam se na Beograd i mnogo mi nedostaje tako da ću se potruditi da se što prije preselim u Srbiju, tim prije što, što me već početkom maja očekuje koncert u Somboru, a nakon istog turneja po regionu. Bez obzira na obim posla Marko dodaje da su mu osim ljubavi prema muzici, glavna motivacija  brojni fanovi, ili možda bolje reći obožavateljke.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.