x

Nemeš ponovo u Velikom Bratu, ali bez Marijane !

Nikola Nemešević (24) ponovo će ući u kuću Velikog brata, ali ovog puta kao VIP učesnik. Operski pjevač proslavio se prije dvije godine kad se u Velikom bratu zaljubio u Hrvaticu Marijanu Čvrljak (29).

Ona je tada pobijedila i osvojila nagradu od 104.700 eura. Pet godina starija Marijana, koja je i dalje u vezi sa Nemešom, kako je sama rekla, potrošila je sav novac. Nagađa se da je upravo to razlog njegovog ulaska u kuću na Košutnjaku.

Marijana i Nemeš nakon izlaska iz kuće živjeli su u Zagrebu i Beogradu. Trenutno su u Srbiji jer Nemeš radi kao sinhronizator crtaća i dokumentaraca. Iako je njegova pjesma ``Znam taj smješak`` obarala rekorde na Jutjubu dok je bio u kući Velikog brata, Nemeš nakon izlaska iz kuće ipak nije ostvario najavljivanu karijeru.

Sva je prilika da će se u „VIP Velikom bratu“ naći i Samanta Foks! Muzička zvijezda iz osamdesetih, koja je već boravila u Srbiji prije šest godina na dodjeli Melka u Čačku, gdje ju je dočekao Velja Ilić, pregovara s producentima o učešću u rijalitiju.

Izvor:pulsonline/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.