Nova sezona emisije Zabranjeni Forum

04.09.2014 20:00
nova-sezona-emisije-zabranjeni-forum-main

Aleksandar Hršum, urednik i voditelj TV Pink BH novu sezonu “Zabranjenog foruma” otvara temom “I ja BiH za predsjednika BiH?!”

Pored novih tema koje kandiduju gledatelji u talk showu koji gradi dijalog biće novina, ali samo “estetske” prirode. Nova sezona počinje u novom ruhu, na novoj scenografiji koja će imati posve drugačiju postavku.

“Ono što ćemo tematski relizovati jeste i ZABRANJENO PITANJE  koje će postaviti neko od gledatelja, a tim Foruma će potražiti odgovor. I dalje ćemo biti životni, graditi dijalog, oslikavati našu svakodnevicu. Politika je i dalje najgledaniji dio emisije kao tematska postavka, zdravlje je segment na koji gledatelji vole davati komentare, ali i fenomeni su ti koji daju  različitost mišljenja i koji su zanimljivi gledateljima i time ćemo se voditi i u novoj sezoni” – kaže Hršum.

Rubrika “Briefing” se u protekloj sezoni pokazala kao pun pogodak, tako da će i u narednom periodu ostati kao uvodni dio talk showa.

 

“Briefing je ono čime smo željeli da dobijemo na dinamici u emisiji  gdje  smo ugostili mnoge goste koji su u datom trenutku bili aktuelni , da li zbog svog stava koji su prezentovali javnosti ili zbog najave događaja koji je bitan za cijelu BiH. Bio nam je i Goran Bregovic u Briefinigu, ali i kolega Aleksandar Stanković, kao i čovjek koji je nakon dvadeset godina  javno ispričao svoju životnu priču  kao žrtva seksualnog nasilja Zihnija Bašić. Gledatelji su dobro reagovali  na ovaj segment emisije“ – ističe Hršum.

S obzirom da nam se bliže izbori prva tema o kojoj će diskutovati gosti i gledatelji “Zabranjenog foruma” jeste upravo aktuelna priča o Predsjedništvu BiH.

 

Na opštim izborima u BiH, zakazanim za 12. oktobar, učestvovaće 732 kandidatske liste i 7.743 kandidata, blago nama?! Za člana tročlanog Predsjedništva BiH kandidovalo se većinski više političara, ali i novinara i nevladinih aktivista, pa čak i bivših vjerskih poglavara - svi žele biti PREDSJEDNIK! Šta za Vas znači PREDSJEDNIŠTVO BiH ? Šta znači biti član Predsjedništva BiH ?

Novo izdanje “Zabranjenog foruma” možete pogledati u četvrtak, 04. septembra u 22:00. 

 

Za Vaše kometare otvoren je e-mail  [email protected].


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.