x

Novootvoreni Caffe Bilijar idealno mjesto za pronalazak mira u Sarajevu!

Na drugom spratu Shoping centra na Grbavici smješten je novootvoreni Caffe Bilijar, koji baš kao što naziv kaže omogućava dnevnu dozu mira i opuštanje uz kaficu, piće i naravno zabavne igre. Moderan caffe na odličnoj lokaciji, veoma ugodnog ambijenta bez sumnje će ispuniti vaša očekivanja, a svi posjetioci osim što mogu uživati u ispijanju nekog napitka pronaći će dnevnu dozu zanimacije uz bilijar stol, pikado ili šah. Ono što se željno iščekuje jesu turniri u bilijaru, koji će biti organizovani u skorijem periodu. 

Caffe Bilijar

Hasana Brkića 30

Caffe Bilijar se može pohvaliti prelijepim enterijerom, uređenim u skladu sa nazivom objekta. Ambijent je s mjerom ukrašen zanimljivim fotografijama i simbolima lijepih boja, a sve je upotpunjeno bilijar stolovima, te naravno udobnim smještajem ukoliko želite predahnuti uz neko piće. 

 

Profesionalni bilijarski stolovi će ponuditi dobru i ugodnu zabavu za sve posjetioce, a sve to po odličnoj cijeni koja zadovoljava današnje standarde. Pored toga, prava atrakcija su pikado i šah. 

 

Dakle, sarajevski Caffe Bilijar ne samo da je mjesto za ljubitelje aktivnosti igranja bilijara, već i  mjesto na kojem ćete se opustiti i uživati u sjajnim ponudama. Neka vaš izbor bude Caffe Bilijar. Dođite i uživajte tokom ispijanja kafe ili nekog pića, a garantujemo da nećete ostati ravnodušni, te da ćete se prepustiti čarima bilijara ili druge zabavne igre. 

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.