OBN TV NOVA SEZONA:NEKI NOVI KLINCI

21.10.2016 18:00
obn-tv-nova-sezonaneki-novi-klinci-main

Nova sezona muzičko-takmičarskog showa `Neki novi klici` koji je namijenjen djevočicama i dječacima uzrasta do 15 godina sa emitovanjem u programu OBN TV počinje od petka 21.10.2016. u 20 sati

Ove jeseni OBN TV i Grand produkcija kreću u novu potragu za najsjajnijim mladim muzičkim zvjezdicama. Mlade talente će kroz show i ove sezone voditi Ana Sević i Milan Mitović.

 

Muzički show „Neki novi klinci“  će djeci dati  priliku da pokažu šta znaju. Jer talent se brusi od mladosti! Bez obzira na to hoće li se nastaviti baviti pjevanjem i željeti graditi karijeru ili će im sudjelovanje u showu biti samo jedno zabavno iskustvo, lijepo je što će se odvažiti i zapjevati pred publikom i žirijem.  A za one koji bi se kada malo narastu voljeli baviti muzikom ovo će biti velika prilika koja će im olakšati put. 

 

Od prve sedmice žiri je u malo izmijenjenom sastavu, Darku Lazića zamijenio je Haris Berković koji će po prvi put otvoreno pokazati simpatije prema Radi Manojlović.

 

U petak, u prvom izdanju nove sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze, Neki novi klinci” koji se emituje na OBN TV nastupiti će klinci koji pjevaju kao slavuji:

 

1. Elena Barišić, 13g. Beograd

2. Lizabet Biljali, 9 g. Kumanovo, Makedonija

3. Ema Aljukić, 12g, Lukavac, BiH

4. Nemanja Stanković, 9 g. Zuce

5. Andrijana Kukučka, 9g, Stara Pazova

6. Tijana Župac, 12g. Kraljevo

7. Milena Nestorović, 12g. Žabalj

8. Adna Avdić, 13 g. Zenica, BiH

9. Miloš Samardžić, 11 g. Vlasenica, BiH

10. Milena Đukić, 13 g, Ražanj


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.