x

PRODUKCIJO, REAGUJ! LEPI MIĆA ZBOG OVOGA TREBA BITI IZBAČEN! Poslušajte šokantne riječi! Na svadbi Marka i Divne urlao: ``Živjeli četnici``!

Lepi Mića kojeg je publika kao pjevača spoznala tek kroz rijaliti programe, a do tada je, donekle, bio poznat po svojim nacionalističkim pjesmama, nastavlja da širi mržnju i primitivno ponašanje. Kao da mu nije bilo dovoljno što je sa Farme izbačen upravo zbog govora mržnje, pa isto ponavlja i u Zadruzi?!

Tako je Lepi Mića danas na svadbi Marka i Divna iz čista mira urlao: ``Živjeli četnici``. Prije toga je u spavaćoj sobi sa Žižom komentarisao kako su njih dvoje četnici, a da će oni koji to nisu naknadno postati.

 

Za novog takmičara Miljana Vračevića koji je istakao da je Bosanac ubacio se u priči i rekao kako je Srbin iz Republiek Srpske. Dodao je kako će on, ukoliko nije, postati četnik. 

 

Inače, Mića je i sinoć u programu uživo govorio kako se ponosi ``četničkim`` pjesmama, a ranije je vrijeđao Jelenu Golubović govoreći kako se ona ``j*be samo sa muškarcima druge vjere``. Da li produkcija pokušava zataškati ovaj skandal, zaključite i sami.

 

Mi smo svakako protiv govora mržnje prema bilo kojim narodima! Na Zadruzi je govor mržnje strogo zabranjen, a Mića očigledno ne zna drugačije osim da upotrebljava riječnik koji nije primjeren televiziji, vreijđajući i izgovarajući najgore psovke i uvrede. Pišite u komentare treba li ovo kazniti?

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.