Plesni spektakl ``Vatra Anadolije`` 18. maja u sarajevskoj Skenderiji - ODGOĐENO

18.05.2017 18:00
plesni-spektakl-vatra-anadolije-18-maja-u-sarajevskoj-skenderiji-odgodeno-main

Kad: 18.05.2017.

Gdje: KSC Skenderija, Sarajevo, BiH

 

Sarajevska publika će 18. maja uživati u istinskom spektaklu – svjetskoj plesnoj atrakciji Vatra Anadolije.

Za nastup jedne od najboljih plesnih skupina na svijetu Vatra Anadolije koja će se sarajevskoj publici predstaviti 18. maja u Skenderiji vlada veliko interesovanje.

 

Vatra Anadolije, jedna od najboljih plesnih skupina na svijetu, koja ujedinjuje stotinjak folklornih plesova Azije, Egeja, Mediterana i Balkana, elemente baleta, modernog plesa, i stepa, atraktivne kostime i scenografiju, te muziku iz različitih krajeva Orijenta, nastupiće u KSC Skenderija sa istoimenom predstavom. 

 

Ansambl Vatra Anadolije nastupio je prije 4 godine u rasprodanoj sarajevskoj Zetri pred oko 10.000 oduševljenih gledalaca.

 

Trupu Vatra Anadolije osnovao je Mustafa Erdogan 1999. godine. Od tada su nastupali u 97 zemalja i oborili dva Ginisova rekorda – za najbrži plesni performans (241 korak u minuti), a drugi za nastup pred najbrojnijom publikom – 400,000 gledalaca u Ergoliju na Crnom moru. 

 

Ulaznice po cijenama u rasponu od 10,00 KM do 50,00 (VIP) mogu se kupiti na blagajni BKC Sarajevo, na platou Skenderija, te u prodajnoj mreži kupikartu.ba.

 

Zbog iznimno velikih problema oko produkcije i transporta cjelokupna turneja u regiji plesnog ansambla VATRA ANADOLIJE se odgađa za oktobar ove godine.

 

Iako je interes u Sarajevu za ovaj scenski spektakl izuzetan, uprkos velikim naporima organizatora logistički nije moguće organizirati nastup u planiranom terminu. 

 

Tačan datum održavanja će naknadno biti obajvljen a već kupljene ulaznice vrijede i za novi termin. Kupci koji žele povrat novca to mogu učiniti od srijede 24.05.2017. do subote 03.06.2017. 

 

Ulaznice kupljene:

 

- Online (kupikartu.ba) - novac će biti isplaćen direktno na bankovne račune kupaca

 

- Biletarnica Bosanskog kulturnog centra - povrat mogu ostvariti na toj biletarnici. 

 

- Sva druga prodajna mjesta - povrat na  biletarnici Plato Skenderija.

 

 Unaprijed hvala na razumijevanju.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.