x

RADA: Dara je sramota estrade! DARA: Seljanko, pogledaj na šta ličiš!

Iako pjevačica Rada Manojlović važi za mirnu i tihu pjevačicu koja ne pravi skandale, ipak navodno nije mogla da ćuti kada ju je šminkerka na jednoj televiziji upitala da li se druži sa Darom Bubamarom...

- ``Ne pada mi na pamet da se družim sa njom. Ona je dno dna. Srozala je ugled nas pjevačica. Jeste li vidjele samo kakve je por*o fotografije slala fudbalerima? To je grozno i to će uvijek da je prati, a majka je! Svi joj se smiju zbog toga. Dara je bruka za estradu``, navodno je rekla Rada, tvrdi izvor za ``Kurir Stars``.

 

A, izgleda da pjevačica nije mogla ni tu da se zaustavi nego je počela da komentariše i Darin ljubavni život:

 

- ``Danas čitam da je s košarkašem, sutra sa tamo nekim biznismenom, a već prekosutra je rasturila brak oženjenom čovjeku. Jedna žena i majka tako nešto sebi ne bi smijela da dozvoli. Odvratno je sve to što radi``, navodne su riječi Rade Manojlović o koleginici.

 

Dara je naravno već saznala šta je koleginica imala o njoj da kaže...

 

- ``Čula sam da je rekla neke mnogo ružne stvari o meni, ali ne potresam se! Nije mi ni do koljena. Mnogo ta Rada, ta seljančica, ima da radi na sebi da bi mene komentarisala. Nije ni prva ni posljednja koleginica koja me ogovara, ali ja ih razumijem. Ljubomorne su na mene jer punim klubove, jer sam i dalje veoma tražena i poželjna, i u poslu i privatno. Imam hitove, samo ću to reći``, poručila je Bubamara.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.