U 423. izdanju emisije “Zabranjeni forum” Aleksandar Hršum i njegovi gosti govorit će o temi “Mladost ili starost”.

25.09.2014 20:00
u-423-izdanju-emisije-zabranjeni-forum-aleksandar-hrsum-i-njegovi-gosti-govorit-ce-o-temi-mladost-ili-starost-main

Ljudi su od davnina u potrazi za eliksirima života i čudesima koji bi im omogućili da žive duže. Pojačanje imuniteta, život bez bolesti, život nakon stote, vitalanost tokom cijeloga života. Naučnici  se trude dešifrovati u čemu je tajna i možemo li živjeti bez bolesti do duboke starosti?

I ovo je tema koja će posebno zainteresovati urbanu populaciju koja je “Zabranjenom forumu” u protekloj sezoni dala najveću ocjenu i share od 11,34%, te ga okarakterisala kao najgledaniju emisiju u periodu od januara do juna mjeseca.

 

“Drago mi je da su istraživanja agencije „Nielsen, Audience Measurement“ pokazala takve rezultate. Hvala gledaocima što su sa nama uradili dobar posao. Već jedanestu godinu pokušavamo graditi emisiju na dijalogu, čuti više strana o zadatoj temi i to je ono što publika želi da čuje. Zabranjeni forum je talk show gdje naši gledoci bez cenzura, mogu dati svoje  mišljenje o zadatoj temi emisije, biti gosti emisije ispričati svoju životnu priču… Možda su to neki od razloga za ove rezultate. I oni najuspješniji ne bi smjeli zaboraviti da si u televizijskom svijetu  dobar koliko je dobra tvoja gledanost. Vidimo se i u četvrtak u programu TV PINK BH u 22.00 sati” – ističe Hršum


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.