x

U Vitezu održan humanitarni koncert za Ahmeda Haskića!

U organizaciji BZK ``Preporod`` Vitez i Udruženja za mlade ``Izvor mladosti Admir Đelilović`` iz Kruščice kod Viteza dana 18.05.2016.  (srijeda) u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu održan je veliki humanitarni koncert simboličnog naziva ``Naše dobročinstvo za njegovo djetinstvo``. Koncert je organizovan s ciljem prikupljanja finansijske pomoći za lječenje dječaka Ahmeda Haskića (9) iz Viteza koji boluje od teškog oblika karcinoma. 

Pored velikog broja estradnih umjetnika iz cijele BiH svoj doprinos u realizaciji koncerta dala su i mnogobrojna udruženja, kolektivi i pojedinci te veliki broj volontera. Od prodaje ulaznica, humanitarnog bazara, doborovoljnih priloga i poziva na humanitarni broj telefona otvoren posebno za ovu svrhu prikupljeno je oko 20.000 KM. 

 

- U ime organizatora upućujemo veliku zahvalnost svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u realizaciji ovog projekta a posebnu zahvalnost šaljemo na adresu Hayat produkcije, svih estradnih umjetnika koji su uzeli učešće u programu, općine Vitez, općinskog načelnika Advana Akeljića, DVD Stari Vitez, Policijske stanice Vitez, MIZ Vitez, OD``Behar`` Stari Vitez, Hkd``Napredak`` Vitez, Kud ``Romi`` Vitez kao i našim medijskim partnerima Radio Vitezu,Kanalu 6, TNT Radiju i internet portalima Vitez.ba, Vitez.info i Hronika.ba. 

 

Hvala od srca i svim građanima koji su kupovinom ulaznice, dobrovoljnim prilogom, pozivom na humanitarni broj, kupovinom na bazaru ili na neki drugi način pomogli ovu aktivnost i na taj način omogućili Ahmedu nastavak lječenja.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.