x

Upoznajte novi super-automobil – Rezvani Beast Alpha!

Na zvjezdanom nebu super automobila zasjala je nova zvijezda, sjajnija od nekih već dobrano poznatih. O kome je riječ i što donosi?

Rezvani Motors, jedan od proizvođača koji je poznat po svojim ultra snažnim modelima i ovog puta nastavlja u tonu na kojeg smo već navikli kad je on u pitanju. Njegovo posljednje remek djelo, model Alpha, osim inovativnosti u sebi krije zvijer koja sprinta do stotke za 3.2 sekunde uz okruglih 500 konjskih snaga.

 

Rezvani je na tržištu prisutan tek dvije godine, a njegova predanost i genijalnost oduševljavaju sve po redu. Uz model o kojem donosimo priču, Rezvani se ponosi ortodoksnim super automobilom koji razvija čak do 700 konjskih snaga (verzija Beast X), a koji je prethodio modelu Alpha.

 

Beast Alpha u potpunosti je izrađen kombinacijom aluminija i karbonskih vlakana što mu daje masu od ni više ni manje nego 880 kilograma. Ako uz to dodate V8 pogonski agregat zapremnine 2.4 litre dobivate sve što vam je ikad bilo potrebno za uživanje u vožnji. Sve je to upareno s ručnim, odnosno automatskim šesterobrzinskim mjenjačem. Međutim,  ono što ga čini posebnim je princip otvaranja vrata koji djeluje futuristički.

 

Što se tiče interijera, Alpha nudi i više od udobnosti. Sjedala izrađena od najkvalitetnije kože, različite tehnološke inovacije, LCD komandnu ploču,  multimedijski sustav koji u sebi objedinjuje Apple CarPlay i Android Auto Support i još mnogo sitnih iznenađenja koje će vožnju učiniti ugodnom. Osim toga, treba spomenuti i uobičajenu opremu poput zračnih jastuka, podizača stakala, klimatizacije itd.

                   

Dizajn je s druge strane posebno razvijen kako bi čitav model imao što je moguće manji otpor zraka. Treba spomenuti i posebno razvijene usisnike zraka, aluminijske naplatke i općenito atraktivan dizajn koji ovaj model ističe od njemu sličnih.

 

Cijena? Ekipa s CarBuzza ističe kako će ova zvijer koštati ravno 200.000$.  Cijena se penje kako se penje razina opreme. Rezvani tako nudi mogućnost personalizacije, različite dodatke koji utječu na performansu itd. Tko ga ne bi poželio?

 

Izvor: Automobili.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.