Uzbudljiva završnica Sulejmana Veličanstvenog na OBN TV

21.09.2014 18:00
uzbudljiva-zavrsnica-sulejmana-velicanstvenog-na-obn-tv-main

U nedjelju 21.09.2014. od 20 sati na OBN Televiziji čeka nas posljednje putovanje u  istoriju da bismo saznali kako je završila jedna od najpoznatijih ljubavnih priča na svijetu. Naime, OBN TV u domove svojih gledalaca nakon ljetne pauze donosi nove nastavke, posljednje, četvrte sezone najpopularnije turske serije, o najvećem osvajaču 16. stoljeća, Sulejmanu Veličanstvenom.

Brojni uzbudljivi događaji još nas očekuju a zanimljiv je i podatak da je Halitu Ergencu, televizijskom sultanu, produkcija bila zabranila odlazak u teretanu i na pilates, koju je redovno posjećivao, kako bi što bolje interpretirao sve starijeg sultana. U novim epizodama omiljena kći vladara Osmanskog Carstva prisilno se udaje, a gledaoci OBN TV će svjedočiti i smrti sultanije Hatidže, ali i novim simpatijama fatalnog Bali-bega i princa Mustafe.

 

U preostalim nastavcima posljednje  sezone, bit će prikazani svi važni događaji u zadnjim danima sultanova života, od smrti prvorođenog sina Mustafe i voljene Hurem, pa sve do bitke kod Sigeta gdje je preminuo. 

 

Svake nedjelje od 21.09.2014., od 20 sati u programu OBN TV imat ćete priliku gledati po dvije epizode popularne serije „Sulejman  Veličanstveni“.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.