x

Veče glamura i uspješnih dama! Mila Litvinjenko dobitnica prestižne nagrade Veuve Clicquot Business Woman Award! (FOTO)

Održano je regionalno finale za prestižnu nagradu Veuve Clicquot Business Woman Award koja je na kraju pripala dami iz Srbije, vlasnici kompanije Aura, Mili Litvinjenko.

U beogradskom lounge-u " Top of The Hub " održano je prvo regionalno finale takmičenja za najuspješniju ženu regiona Veuve Clicquot Business Woman Award, uz prisustvo velikog broja zvanica. U konkurenciji su se našle dvije uspješne žene iz Srbije, jedna iz Crne Gore i dvije dame  iz  Hrvatske.

 

Bilo je ovo prvo pojavljivanje Nine Lečić, ujedno i njen prvi posao poslije bračnog kraha sa još uvijek zakonitim suprugom, glumcem Branislavom Lečićem. Nina je veoma profesionalno vodila program glamuroznog događaja.

 

Prestižnu titulu Veuve Clicquot Business Woman Award ponijela je vlasnica Aure, Mila Litvinjenko koja je iza sebe ostavila veoma moćnu konkurenciju, tačnije Oliveru Stojanović (Absolut Time), Marina Banović Džuver (fashion designer), Martinu Bienenfeld (Turistička zajednica grada Zagreba) i Uršku Sršen (Bellabeat).

 

Goste je na početku manifestacije pozdravila princeza Katarina Karađorđević, a zatim je uslijedilo svečano proglašenje pobjednice.

 

Među gostima su se mogle vidjeti i brojne poznate ličnosti, pa je tako u ugodnom razgovoru sa koleginicom Evom Ras, ćaskala glumica iz filma Stado, Milica Jevtić, a za istim stolom našao se i pjevač iz grupe Legende, Ivan Milinković, ali i top model Miloš Radičević.

 

Bilo je ovo i prvo javno pojavljivanje pjevačice Martine Vrbos u društvu supruga Bogoljuba, a sa njima je veče provela i hrvatska pjevačica Maja Šuput.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.