Zijo Valentino u Magacin Kabare Showu!

28.10.2014 19:00
zijo-valentino-u-magacin-kabare-showu-main

Šesti Magacin Kabare Show ugostit će Ziju Valentina koji će u liku uličnog svirača   pjesmom spasiti Magacin Kabare Show. Nakon što je zvijezda ponovo otkazala svoj dolazak u posljednji čas u Magacin Kabare Showu se pojavljuje ulični svirač u potrazi za poslom. 

Kako će ulični svirač u potrazi za poslom sa šeficom Zanom Marjanović, komšinicom Minom i Seka Reuf zagrijati atmosferu i spasiti show, saznajte u utorak, 28. oktobra u 23 sata na TV Pink BH.



Kao i svi dosadašnji gosti Magacin Kabare Showa i Zijo Valentino će pokazati svoje glumačke sposobnosti. No, osim pripreme svoje uloge, Zijo se već pridružio MK bendu, sa kojim je zajedno uvježbao pjesme kojima će prirediti još jedan nezaboravan Magacin Kabare Show.



“Tu smo da prođem svoje pjesme u nekim drugim aranžmanima. Glumio sam kao mali, ali da vidim kako to izgleda u sad malo zrelijem dobu.”, izjavio je Zijo Valentino.



Magacin Kabare Show je jedinstveni bosanskohercegovački proizvod koji se realizuje u koprodukciji sa televizijom Pink BH u kojem učestvuju glumci, muzičari, komičari i muzičke zvijezde iz regiona. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.