x

ADVOKAT ANE NIKOLIĆ OTKRIO NEPOZNATE DETALJE: Rasta plaća alimentaciju 2.000 eura, a ovo su pravi razlozi kraha braka!

Poslije samo godinu dana braka Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta donijeli su odluku da se razvedu. Njih dvoje su prije nekoliko dana potpisali papire za razvod, a samo 14 dana je bilo potrebno da se dogovore oko starateljstva i alimentacije. Njihov advokat Borivoje Borović otkrio je šta se dešavalo u njegovoj kancelariji.

``Rasta je sam u polje za alimentaciju upisao 2.000 eura. Ana je tražila mnogo manje. Kćerka Tara biće povjerena Ani, a Rasta će je viđati kad god poželi i najavi se. Ovo je najmirniji razvod koji sam imao``, rekao je Borivoje.

 

Kao razlog rastanka, Ana i Rasta su naveli neslaganje u karakterima. Pjevačica sa kćerkom ostaje u stanu koji je stekla prije braka, dok reper traži stan u kojem će živjeti sam.

 

Ana je u otvorenom pismu koje je objavila na svom Instagramu navela da je njen razvod najveći životni poraz. Rasta je takođe napisao otvoreno pismo i istakao da će se on i Ana voljeti uvijek uprkos svemu. Spekulisalo se da je Ana tražila razvod jer ju je muž varao sa bivšom djevojkom, ali i da pjevačici smeta što Rasta stalno puši marihuanu.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.