x

Agencije Sol Azur i Buena Vista omogućile nezaboravno putovanje u Španiju za 2000 studenata iz BiH! (GALERIJA)

Zahvaljujući najboljoj turističkoj agenciji u BiH - Sol Azur & Buena Vista 2000 studenata je posjetilo Barcelonu i Azurnu obalu, a sjajna organizacija ovoga putovanja je opravdala očekivanja klijenata, te Sol Azur & Buena Vista s ponosom važi za vodeću agenciju u BiH. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cijene i kvaliteta, iskustvo i poslovna strategija u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja i ovoga puta su došli do izražaja, pa je čak 2000 studenata imalo jedinstvenu, nezaboravnu priliku da uživa u rođendanskom poklonu Sol Azura, a ukoliko je suditi dojmovima među studentima  promotivno/studijsko putovanje za 10 godina povjerenja zaslužuje maksimalnu ocjenu. 

Sol Azur & Buena Vista

Branilaca Sarajeva 21, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

033550540 / 033550561

Studenti su u periodu od 30. novembra do 7. decembra posjetili biser Mediterana, a putovanje je obuhvatilo i bonus obilaske: Milano–Grasse-Kan–Nica–Monaco–Monte Carlo...

 

Studenti su prvi dan proveli u putu, da bi u ponedjeljak (1.12.) u jutarnjim satima stigli u Milano, nakon čega je uslijedilo razgledanje grada uz vodiča. Trećeg dana na oduševljenje mnogih, bez imalo umora studenti su stigli u Barselonu, jedan od najljepših gradova Mediterana. Teško je opisati sve znamenitosti i nabrojati zanimljiva mjesta u kojima je 2000 studenata uživalo u nezaboravnom putovanju.

 

Sedmi dan odsustva iz BiH je bio namijenjen za posjetu Grasu, Kanu, Monte Karlu, dok se osmi dan putovanja proveo u putu kroz Italiju, Sloveniju, Hrvatsku, da bi u nedjelju u večernjim satima puni pozitivnih utisaka studenti stigli u BiH.

 

Sol Azur & Buena Vista za vas imaju i novogodišnja putovanja po ekstra cijenama, o čemu možete saznati na linku: http://www.solazur.ba/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.