x

Aleksandra KRIJE od Davida: OSTALO joj je još MALO OD ŽIVOTA!

Kako pričaju prijatelji Aleksandre Subotić, nju čeka jeziva sudbina. Prema njihovim riječima, ostalo joj je od života vrlo malo, jer će poginuti pod nasilnim okolnostima od strane muškarca koji će biti zaljubljen u nju. 

- Prije nekoliko nedjelja zvala me je jedna vidovita baba. Ona poznaje i mene i Aleksandru, a svi je nazivaju Vanga jer dobro proriče sudbine kao što je  i ona. I te kako uznemirena zvala me da mi kaže da moramo da pomognem Aleksandri, jer ako se ne bude zaustavila, lako može da izgubi život.

 

Kaže, neko od muškaraca može da je ubije, jer su dvojica jako zaljubljena u nju. Sigurno je mislila na Davida i Aleksandra Čabarkapu. Objasnila mi je da se crni oblak nadvio nad kućom Subotića u Kaluđerici gdje je Aleksandra odrasla, da ga jasno vidi i da ako bude igrala na dvije karte, sigurno će je neko maltretirati, tući, pa i ubiti jer neće moći da izdrži da je izgubi i ne bude sa njom. Ne može da vidi jasan lik, ali kaže da je to muškarac kojeg Aleksandra već poznaje. Misli da može da se spasi ako se bude odlučila samo za jendog muškarca, i ako bude presjekla kontakte ili sa Davidiom ili sa Čabarkapom, sve ostalo biće jezivo.

 

Kaže da je cijela Srbija u šoku od tog događaja. Ja sam rekla njenim bližnjima da joj prenesu to, ali ne znam šta su uradili. Mene je baba jako uplašila, i ona je bila uznemirena. Plakala je dok je to pričala, a ja bih voljela da Aleksandra ovo pročita da zna šta je čeka jer nemam kako da se čujem sa njom, a morala sam da reagujem - ispričala je Aleksandrina komšinica iz Kaluđerice. 

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.