x

Armin Bijedić digao Bihać na noge, The Best Club pokazao zašto je broj 1.! (GALERIJA)

Bihaćki The Best Club je još jednom pokazao zašto važi za najbolji klub u regionu. Subota iza nas će se dugo pamtiti, a Armin Bijedić je nadmašio očekivanja svih posjetitelja. 

The Best Club

Ulica Darivalaca krvi

066 869 999

Ove subote, 10. marta The Best Club u Bihaću je bio centralno mjesto za izlazak. Za nastup Armina Bijedića se tražilo mjesto više. Naime, vijest kako poznati Sarajlija dolazi u bihaćki The Best obradovala je mnoge ljubitelje dobre pjesme. Stoga ne čudi što je objekat bio krcat.

Armin je svojim izvedbama bukvalno zapalio klub. Atmosfera je zahvaljujući vrhunskom izvođenju numera koje su se našle na repertoaru Armina Bijedića bila podignuta do najveće tačke usijanja. The Best Club se veselio i pjevao sa Bijedićem, a kakav je dernek napravio nema sumnje kako ćemo ga uskoro vidjeti na istom mjestu.

Armin je presretan zbog uspješnog nastupa, a pored fenomenalne publike zahvalio se na srdačnom dočeku od strane Harija, vlasnika The Best Cluba. Inače, istu noć je sve prisutne u pauzama Arminovog nastupa zabavljao Amir Smajić.


Armin Bijedić Live CLUB THE BEST!

Posted by Club The Best Bihać on Saturday, March 10, 2018


Armin Bijedić Live CLUB THE BEST!

Posted by Club The Best Bihać on Saturday, March 10, 2018




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.