x

Armin Bijedić pokorio bihaćki The Best Club, mladenci pomijeraju termine svadbi kako bi im on pjevao!

Baš onako kako to samo Armin Bijedić zna, vikend iza nas je gorio bihaćki The Best Club. Ali, od uzavrele atmosfere i dobre energije kakvu zna proizvesti samo Armin. Kako je i sam Hari, vlasnik The Best Cluba istakao, Armin je više nego opravdao povjerenje, kako njegovo, tako i publike, tako da nema sumnje kako će na zadovoljstvo svih ponovo zapjevati na ovom mjestu. 


The Best Club

Ulica Darivalaca krvi

066 869 999

Nema grada gdje nije sjajno dočekan, pa je tako i sa Bihaćom. Uvijek rado viđen gost svih klubova, diskoteka, privatnih zabava, Armin Bijedić je na oduševljenje svih Bišćana zapjevao u njihovom gradu, naravno na najboljem mjestu za noćni provod. The Best Club je bio izvor dobrog derneka i prije svega dobre pjesme.

Publika koja je ispunila objekat do posljednjeg mjesta nije štedjela glasne žice, pa je uz zvijezdu večeri pjevala iz srca i duše. Kako Armin svakoj pjesmi da poseban šmek ne treba čuditi zašto se veselilo do sitnih sati. Uz Bijedića se proživljavalo nešto posebno, jer svaka pjesma dobija posebnu čar kada je on pjeva. Kažu da Bijedić daje dušu svakoj otpjevanoj pjesmi pa i ne čudi zašto su termini njegovih gostovanja popunjeni cijelo ljeto. Inače, mnogi mladenci uveliko pomijeraju termine svojih vjenčanja samo kako bi prilagodili da im na njihov najvažniji dan pjeva upravo Armin.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.