x

Automobil Toyota Corolla predstavljen u Sarajevu!

U Toyotinom prodajnom salonu u Sarajevu, u sklopu kompanije Bunjo d.o.o., danas je predstavljena posljednja generacija naprodavanijeg automobila na svijetu – legendarne Corolle.

Corolla je priča o uspjehu marke Toyota i za veliki broj ljudi predstavlja sinonim Toyote. Istovremeno simbolizira globalno prepoznatu kvalitetu, izdržljivost i pouzdanost na najvišem nivou. Od lansiranja 1966. godine do danas, jedanaest generacija ovog modela ugledalo je svjetlo dana. U proteklih 47 godina, svakih 40 sekundi se proizvela i prodala po jedna Corolla, što dovodi do zapanjujuće brojke od preko 40 miliona prodatih primjeraka. Ovo Corollu čini najprodavanijim automobilom na svijetu svih vremena.

Auto Kuca Bunjo Triab

Alipašina bb Sarajevo 71000 Bosnia & Herzegovina

033 222-630

Jedanaesta generacija Corolle u sebi spaja sve karakteristike svojih legendarnih predhodnika, sa aktuelnim tehnološkim rješenjima i poboljšanjima, kako bi ponudila najbolju Corollu do danas. Automobil koji osim provjerene Toyota kvalitete i pouzdanosti sada nudi i atraktivan dizajn u kombinaciji s niskom potrošnjom i vrhunskom sigurnošću.  

„Toyota Corolla, proizvodi se u 16 tvornica kako bi se model što uspješnije prodavao u preko 150 zemalja svijeta.“, rekao je Damir Višošević, direktor Toyote BiH, te istakao da modeli koji su u prodaji u Bosni i Hercegovini dolaze iz Toyotine tvornice u Turskoj, čime su pošteđeni carine, što auto cjenovno čini još pristupačnijim građanima Bosne i Hercegovine.

„Da bismo model učinili što atraktivnijim, pripremili smo i specijalnu akciju, u kojoj uz već bogato opremljen model Corolle sa dizelskim motorom, po cijeni od 31,999 KM, kupac za samo 400 KM dobija paket ekskluzivnih aluminijskih felgi Orion.“, dodao je Višošević.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.