x

Bh. građani dočekali Novu godinu u Parizu!

Zahvaljujući najboljoj turističkoj agenciji u BiH - Sol Azur & Buena Vista veliki broj bh. građana je Novu godinu dočekao u Parizu. Sjajna organizacija ovoga putovanja je opravdala očekivanja klijenata, te Sol Azur & Buena Vista s ponosom važi za vodeću agenciju u BiH. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cijene i kvaliteta, iskustvo i poslovna strategija u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja i ovoga puta su došli do izražaja, pa su brojni Bosanci i Hercegovci imali jedinstvenu, nezaboravnu priliku da Novu godinu dočekaju u gradu svjetlosti i romantike.

Sol Azur & Buena Vista

Branilaca Sarajeva 21, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

033550540 / 033550561

Nekoliko prelijepih dana, bh. stanovnici su proveli panoramskim razgledanjem Pariza. Naravno, zahvaljujući Sol Azur & Buena Vista agenciji, te uz pomoć profesionalnog i educiranog vodiča Gorana, bh. građani su mogli posjetiti znamenitosti ovoga grada: Trijumfalnu kapiju, Trocadero, Dom Invalida, Latinsku četvrt, muzej Louvre, Trg Concord, Jelisejska polja, Moulin Rouge, Montmartre, BASILIQUE, Opera Garnier, Trg Vandome, Notre Damme, najpoznatiji svjetski muzej Versaj, Muzej Parfema, Shop Fragonard, Ajfelov toranj, tornjeve Parisa Montparnasse... Svakako, poseban i najveći utisak ostavila je romantična vožnja rijekom Senom panoramskim brodom, kao i obilazak jednom od najatraktivnijih izleta u ponudi Sol Azur & Buena Vista agencije, a naravno riječ je o Euro Disneyland Parku.

Agencija Sol Azur & Buena Vista je na račun ovoga putovanja pobrala samo riječi hvale, pa je cjelokupna turistička ponuda zadovoljila sve one koji su u 2014. odlučili ući u Parizu. Putovanje je još više ulilo povjerenje svim ljubiteljima putovanja, pa vjerujemo kako će visoki standardi poslovanja, te inovativni pristup u kreiranju turističke ponude i dalje biti na snazi kada je u pitanju ova agencija.

Više o najboljoj turističkoj agenciji u BiH doznajte na:

Facebook stranica: https://www.facebook.com/SolazurTravel?fref=ts
Web stranica: http://www.solazur.ba/

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.