x

Bilježe se sjajni rezultati: Taekwondo savez Federacije BiH organizuje ljetni kamp u Zadru!

Taekwondo savez Federacije BiH organizuje ljetni kamp u prelijepom mjestu na Jadranu - Vir kod Zadra. U ljetni kamp ide 32 učesnika i 5 voditelja iz taekwondo saveza FBiH, a isti će se organizovati od 21.08. do 28.08. 2017 godine. 

Generalni sponzor predstojećeg kampa je kompanija ``BH Telecom`` koja je podržala projekat i cijelu priču. Pored toga, sponzori kampa su firma koja distribuira sportsku opremu marke ``JAKO`` za BiH, firma ``ALMY d. o. o Zenica``, Tiskara ``OLOVKA`` Posušje, ``PHARMACY & BIO d. o. o Sarajevo``, dok je medijki pokrovitelj portal Ekskluziva.

 

U nedjelju, 13. avgusta u Sarajevu u prostorijama Taekwondo kluba Novi Grad je održana press konferencija za novinare na kojoj su prisustvovali predsjednik taekwondo saveza FBiH - gospodin Samir Šarić, predsjednik izvršnog odbora TKDS BiH - gospodin Belmir Berberović, kao i voditelj kampa Emir Kaljanac. Predsjednik taekwondo saveza FBiH Samir Šarić je iskoristio prigodnu priliku, te vlasniku portala Ekskluziva - gospodinu Vedadu Vranju uručio poklon, kao i plaketu sa grbom Federalnog saveza za nesebičan doprinos u radu saveza.

 

Inače, u ljetni kamp ide i nekoliko reprezentativaca reprezentacije BiH, koji će odraditi pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo za kadete u Budimpešti. Nakon dugo vremena taekwondo sport je konačno ujedinjen u BiH, a federalni savez trenutno broji 54 kluba.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.