x

Bolić postao počasni član navijača Fenerbahce!

Ekipa novinske agencije Anadolija posjetila je Zenicu, gdje je pravila emisiju (specijal) o udruženju navijača Fenerbahce (BiH) Zenica i o Ligi navijača evropskih klubova Zenica.  Udruženje navijača Fenerbahce učestvuje u Ligi navijača evropskih klubova,odličnom projektu, i oformila i malonogometnu ekipu koja brani boje Fenerbahcea.

"Drago nam je što smo nas je posjetio naš Zeničanin Elvir Bolić bivši reprezentativac BiH i Fenerbahçe, koji je sa zadovoljstvom došao iz Sarajeva, prisustvovao meču, i družio se sa navijačima Fenerbahcea.
 
Elvir Bolić je postao i počasni član udruženja navijača Fenerbahce, a danas mu je uručena i kartica počasnog člana našeg udruženja.  Takođe nas je posjetio još jedan bivši reprezentativac BiH Nermin Šabić. Sve u svemu lijepo druženje prijatelja koji vole fudbalski klub Fenerbahce. Novoosnovano udruženje navijača Fenerbahce koje će djelovati u BiH i imaće članove iz čitave BiH, uskoro će javnosti predstaviti svoje aktivnosti i projekte." - izjavili su iz udruženja navijača Fenerbahce-a.
 
Liga navijača evropskih klubova rekreativnog je karaktera, gdje se sudionici kroz nogometnu igru takmiče s ciljem osvajanja titule šampiona Lige. Svaki sudionik je dio ekipe koja nosi ime evropskog kluba za koji isti navija.
 
 
tekst: zenit.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.